Populära inlägg

måndag 26 mars 2012

Alltså.. Jag tycker ju inte om påskpynt, men..


Jag vet inte vad det beror på, men jag har verkligen problem med all form av pynt. Total-dissar påskpynt, julpynt, midsommarpynt.. Ja, all form av högtidspynt! Det finns säkert någon djupgående psykologisk analys av min "åkomma", men varför grubbla över det om det inte stör mig. Och det stör mig inte - alls! ;o)

Nåväl, jag vet ärligt talat inte varför jag googlat mig runt för att kika på årets påskpynt. Det har jag gjort i allafall, och det allra mesta avskyr jag. MEN det finns faktiskt en och annan liten pryl som skulle kunna få flytta in i min 2:a. Tänk vad konstigt (och härligt på nåt vis..) det är att man fortfarande kan förvåna sig själv!!

Silverägg som finns att köpa på Perlan Living. Klicka HÄR!

Hittade de här gulliga cupcake-kaninerna via Pinterest. Skulle nog vara svårt att äta upp dem..

Det är något visst med gammalt papper :o)
  
Gillar verkligen de här! Av designern Kaj Boysen. Varför måste det vara gula kycklingar på alla påskpynt- grejer?! De här är mycket skojigare! 

Och så avslutningsvis de här äggen - där man helt enkelt satt små färgglada tejpsnuttar runt "magen" på dem. Fiffigt, billigt. lätt och snyggt!

Må gott!

Foto: Perlan Living &Pinterest 

1 kommentar:

  1. Inte så pyntigt här heller...Förutom att antikt ägg i metall med en litenliten fågel på locket. Trodde först det var ett smyckeskrin innan mina ögon öppnades...För en tia på TaTillvara! M0P

    SvaraRadera