Populära inlägg

söndag 2 oktober 2011

Oj!!

Oj, vad det har hät mycket sedan mina senaste inlägg! Man skulle kunna tro att jag glömt bort att jag har en blogg.. Det har jag inte och jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterar den :o( NU ska det bli ändring på det!

Vad har jag gjort sedan juli då?? Jo, jag håller på att starta upp mitt egna företag QBV.Design. Så nu är det namnet skyddat hos Bolagsverket och jag försöker att få så mycket grundläggande info jag bara kan, genom att gå på "Starta Eget" träffar hos både Arbetsförmedlingen, Tillväxtverket och på mässor. Nya visitkort är upptryckta. Jo, jag har fixat lokal oxå!! Kommer flytta in hos Studio Total vid årsskiftet :o) Det kommer bli perfekt!

Vad mer? Jo.. Min affärsidé är bland annat att både ta uppdrag som inredningskonsult, formgivare och homestylist - och då kan det ju vara bra att kunna ta snygga bilder. Så jag har gått en fotokurs hos This Year Photography School i Stockholm. En otroligt bred utbildning där jag lärt mig massor!

Här kommer lite kort som jag tagit under utbildningens gång..
Här övade jag på att få in rörelse i bilden.

Och samma övning här :o) Den här bilden kommer vara med i ett infohäfte om kollektivtrafiken i Stockholm!!

En liten snigel på trädet...

Hittade den här vackra vyn, med tillhörande får, i Bromma.


Vacker staty vid Drottningholms slott.

Även detta lejon fanns vid slottet.

En vilande cykel.

Bänk i svartvitt.

Vacker vattentrappa hos antroposoferna i Järna.

2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder. Vilken bra kurs det måste vara.

    Vill du kan du följa en ny blogg, kulturochvelour.wordpress.com. Mina bilder där är verkligen den allra svagaste länken.

    SvaraRadera
  2. Tusen Tack, kära du!! Va glad jag blir :o) Ja, det är en toppenkurs.. Jag har lärt mig massor!
    Var in och spanade lite på er nya blogg - tycker den verkar kul! Och det är absolut inget fel på bilderna - jag tyckte det såg riktigt bra ut.

    SvaraRadera