Populära inlägg

söndag 9 oktober 2011

Nu börjar det hända lite...

Ja, nu börjar det hända lite grejer. Jag har nu fått min F-skattesedel så att jag ka ta mig an inrednings/styling-uppdrag "på riktigt"! :o)
Jag tänker jobba med företaget (QBV Design) på deltid, till att böja med, så jag har kastat mig ut i jobbsökardjungeln också.. Letar alltså efter ett spännande och givande deltidsjobb! De arbeten jag söker är allt från trainee-reporter till behandlingsassistent till receptionist.. Jag har många strängar på min lyra! :o) Jo, och så är det nu bestämt att jag flyttar in i Studio Totals lokaler en månad tidigare - så fr.o.m. den 1:a november finns jag där!!

Idag gav jag mig ut med kameran igen och den här gången hamnade jag på Ekerö - vid Ekebyhovs slott. De har en helt fantastisk bokskog där - så många trädfoton blev det. När jag strosade som bäst där så kommer det fram en dam och börjar prata. Det visade sig att hon, liksom jag, är en glad amatörfotograf och att hon dessutom gett ut en egen fotobok! Snacka om att jag blev peppad. Så vi tog varandras adresser och ska hålla kontakt med varandra. Jättekul! Man behöver således inte en hund för att få kontakt med nya bekantskaper - det räcker med en kamera runt halsen :o)

Här är ett axplock av vad jag fotade idag - enjoy!

Den här vackra grinden hittade jag där. Fick veta att den är från 1700talet.

En ensam bänk omgiven av löv, löv, löv...

Man får verkligen en känsla av att det när som helst kan dyka upp en liten vätte i den där skogen. I like!!

Den här bilden är jag riktigt nöjd med.
Ett äkta kärleksträd!!

Och avslutningsvis - en hel knippe med träd!

Må gott...


2 kommentarer:

  1. Din fotokurs var verkligen väl använd tid! Vilka bilder!!! Mamman

    SvaraRadera
  2. Ja, det var en riktigt bra investering! Roligt att du tycker om bilderna :o)

    SvaraRadera