Populära inlägg

fredag 10 maj 2013

Underbara balkong?!


Om du, som jag, inte har någon annanstans att ta vägen under sommaren - utom ut på sin egen balkong.. Misströsta inte! Det går att få det jättemysigt där, hur pytteliten den än är. Här kommer lite tips, idéer och inspiration :-)

Enjoy!


En oas i stan - trädlådan som man använder som bord ger hela balkongen karaktär. Blanda gammalt och nytt hejvilt!

Man behöver inte belamra balkongen med blommor om man inte vill.. Textilier och ljuslyktor gör mycket för mysfaktorn! Jo, jag vet att de har några krukor här - men tänk bort dom ;-)

Ikeas designer tänker verkligen på oss med balkong - litet, nätt och praktiskt.

Har du/ni en ful och tråkig skiljevägg eller annan vägg? Göm den bakom blommor och/eller kryddor. Tänk vertikalt vettja :-) Den här finurliga grejen finns på Ikea.

Om man, som jag, är lite harig när det gäller gasgrillar.. men ändå vill grilla på balkongen. Coolstuff har den här superslimmade grillen för drygt 500 kr.

Ikeas bordslampor med solceller heter Solvinden och kostar 199 kr. Får din balkong att kännas som ett utomhus-vardagsrum! Finns som andra modeller oxå!

Och på golvet då? Hos Rusta hittar du de här praktiska plastmattorna. 

Men min personliga favorit är Papelinas härliga plastmattor. Såååå vackra! De här finns hos Kurbits. :-)

2 kommentarer:

  1. hihi va coolt med grillen!! :) :)
    Superhärliga balkonger, många förstår inte hur mysigt man kan göra det egentligen!! :D :D

    SvaraRadera
  2. Visst är den cool - grillen! :-)
    Jag tycker nog att det till och med är enklare att få en liten balkong mysig.. Det är ju som ett mindre rum - med textil och ljuslyktor blir det snabbt & lätt inbjudande :-)

    SvaraRadera