Populära inlägg

tisdag 26 februari 2013

Takdropp och tunt damm överallt..


Åh, äntligen kan man skönja ljuset i tunneln - is och snö håller på att smälta bort och sakta känner jag att energin kommer smygandes tillbaka. Jag är en riktig årstids-människa, vilket är ruggigt jobbigt :-( Från november till mars fungerar jag inte. Men nu så - nu är jag snart igång igen! :-)
Idag märkte jag denna skillnad när jag blickade ut på min balkong och tänkte "den där svarta mattan ser verkligen bedrövlig ut", så jag letade fram mattkniven och gick ut och fick bort den. Vet ju inte om det blev så mycket bättre just nu då, men sen så! Lovar att lägga ut bilder sen :-)

Nackdelen med att vårsolens strålar letar sig in i lägenheten är den att allt man inte sett i vintermörkret syns nu! Tunt damm på alla ytor och tumavtryck på både fönster och annat - ser det ut så hos dig oxå?! Och jag som är totalt värdelös på att torka fönster.. Hmm..

När det gäller inredning nu under den tidiga våren så dras jag mot ljust grönt. Det som påminner mig om snödroppar, vitsippor och annat vackert. Här nedan kommer lite inspiration!

Enjoy!


Knalliga burkar som livar upp lite.

Härlig sommarbricka från Sira Form.

En kudde med ett mönster jag aldrig tröttnar på! Den här kommer från Inredning Etc.

Och om man inte vill köpa in nya inredningsdetaljer, så kan man ju alltid ta in lite grönt utifrån! :-)

Må gott!
Bilder: Pinterest, Sira Form, Inredning etc.
1 kommentar:

  1. Åh, kudden! Vart tog de blåmulna gardinerna vägen? En sann klassiker! MoP

    SvaraRadera