Populära inlägg

torsdag 10 maj 2012

Mitt liv som Inredningskonsult :o)

Oj, nu var det sjukt längesen som jag skrev nåt här.. Inte bra! MEN jag ska berätta varför.. För en tid sedan ringde en tjej och berättade att hon och hennes familj just flyttat in i ett sprillans nytt hus. Och de kände sig fundersamma kring hur de skulle få till en välkomnande och cool wow-känsla i det nya hemmet. Så jag packade ner inspirationspärm, papper och pennor och åkte hem till dem. Gjorde en behovsanalys och gick igenom rum för rum. När jag fått veta deras önskemål, behov och inredningsstil så åkte jag hem och satte igång!

Min presentation för denna supertrevliga småbarnsfamilj innehöll bl.a. moodboards, en massa text som tog upp förslag gällande möblering, färgval, materialval och annat matnyttigt. Sen bifogade jag en lista på inköpsställen i olika prisklasser.

Presentationen gick jättebra och kunden blev supernöjd!! Såååå KUL!! :o) Så nu kan jag knappt bärga mig till att få sätta igång med nästa uppdrag - givemegivemegiveme!!

Enjoy & Må Gott!
Det här rummet ska fungera som både gästrum, studierum och ladda-batterierna-rum. Därför föreslog jag en lugn och neutral färgskala. Familjen vill gärna plocka in naturen i hemmet och blått symboliserar både himmel och vatten. 

Köket fick två moodboards i olika färgsättningar. Familjen gillar både industriell inredning och retro.

Kolla in lampan! Snacka om wow! Den finns hos Globen Lightning - vill ha!!

Jag säger bara "Gotland" :o) (sovrum)

Och till sist förslaget till vardagsrummet. Natur, värme och annorlunda detaljer..

Made by: Veronica/QBV Design

2 kommentarer: