Populära inlägg

torsdag 26 mars 2015

När våren vaknar så vaknar jag!


Ser att det är på tok för längesedan jag skrev i bloggen! Ursäkten? Ja, att jag flyttat och bytt jobb.. Trodde nog att jag skulle bo kvar i Stockholm till pension, men så träffade jag kärleken i Dalarna. Och så gick flyttlasset :-)

Bytte jobbet i butiken Bohem mot en väldigt oviss jobbsituation norröver - ibland lyssnar jag kanske lite väl mycket på magen, men det brukar faktiskt ordna sig med det mesta. Och om det inte ordnar sig, så försöker jag se en mening i det också. Självklart så saknar jag mina goa kollegor på Bohem och att få cirkulera runt i den underbara och "glammiga" butiksmiljön..
Men lugnet i Dalarna lockar mer. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga, men efter ca 12 år i 08-området (mitt liv där har varit lite av en bergochdalbana), så behöver jag det här nu. Mer än jag tidigare vågat erkänna för mig själv.

Nåväl.. Nu vet ni lite av min "blogg-paus" iallafall :-)
Och vad vi vet mer är att våååååren är på ingång! Halleluja - jag ser ljuset i tunneln ;-)
I tidningar mm så ser vi att grönt får oss att "hoppa igång" efter månader av mörker. Så här kommer lite inspiration.

Enjoy!

På den översta bilden har "Better Homes" gjort ett färgschema över 2015-års "innefärger" och titt på Mateus helt underbara kollektion - snacka om matchning! :-)

Snyggt grönt överkast från Indiska (1099 kr) och färgglad plastmatta (finns i olika färg-
sättningar och mått) från 220 kr hos Milq.se

Lanternor i trepack för 120 riksdaler. Finns hos www.celebrations.se 

I år är harlekin-rutor supertrendigt. Vi ser det på mattor, trämöbler etc. Här även på bricka. Den finns hos www.rosenhof.se

Snygg och perfekt svankkudde från www.feber.seJag brukar inte vara så där jätteförtjust i retro, men den här är verkligen fin tycker jag :-) Den kommer från Rice och finns att köpa hos www.milq.se för 499kr.

Och sist en inspirationsbild om hur lätt man får in vår-grönt i hemmet.

Tips! Var inte rädd för att blanda flera olika gröna nyanser, det skapar liv i inredningen. Kolla bara på Sköna Hems bild.. Sååå snyggt!


Må gott!

Bilder från: Pinterest, Milq, Feber, Indiska, Rosenhof, Celebrations,Matéus och Sköna Hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar