Populära inlägg

torsdag 25 september 2014

DIY-tips en regnig höstdag


Ja, nu måste väl även jag (den osunda optimisten, haha) konstatera att sommaren är slut! Usch.. blir lite orolig över den insikten, eftersom jag brukar bli nedstämd och energilös under den årstiden. Men men, bara att äta Omega-3 och andra tillskott - och hoppas på det bästa!

Nåväl, kreativitet brukar fungera som medicin också, iallafall för mig. Och nu har jag hittat diverse roliga projekt att sysselsätta mig med.
Här kommer några idéer och förslag på vad man kan hitta på :-)

Enjoy!


En sån här ska jag göra! Fram med limpistolen, plastdjur och färgburken. Fast istället för en spegel så ska jag sätta fast ståltråd på tvären, för att fästa små fotografier med klädnypor. Tror det kan bli coolt. Eller så blir det "to much" - men då har jag iallafall testat :-) 

Just den är superhäftiga lampan kommer jag bara sukta efter, det är ingen idé att jag ens försöker! Varför? Jo, för jag har INGET tålamod med "finlir", jag har bara sönder saker i ren frustration. Det känns onödigt. Och dumt!

Inget direkt pyssel, men småroligt med träskor som pennställ på väggen :-)

Snyggt som attan! Lampsladdar med tillbehör finns billigt på både Clas Ohlsson och Ikea. Köp även några burkar ravioli (i andra affärer) och mattsvart färg. Ojoj!

Och avslutningsvis ser vi en lättfixad krokbräda. Om du inte vill ha vvs-grejer på den så kan man använda sig av t.ex. plastdjur eller andra smågrejer.

Må gott!
//Veronica

Foto från Pinterest

1 kommentar:

  1. Ravioli - du är rolig du...Men som sagt - ojoj! MoP

    SvaraRadera