Populära inlägg

fredag 20 september 2013

Vem vill inte ha KONSTiga presenter/julklappar?


Under de senaste månaderna har jag fått några riktigt roliga beställningar på personliga och unika tavlor - sådana som man blir glad i ansiktet av. Både genom att måla dem och av att sedan ha dem i sitt hem :-)
Jag vill inte riktigt fatta att det "snart" är jul, men månaderna rullar på... så nu har jag börjat måla julklappar! Självklart vill jag höra om/vad du har för idéer och önskemål - eller dina barn, din bästa vän eller svärmor ;-) Maila mig gärna på qbv.design@gmail.com!

Här kommer några av de tavlor jag målat på senare tid..

"Hello Kitty" som Kiss (till salu).


Till vänster ser du fotografiet som jag målade av. Detsamma gäller för de två tavlorna nedanför. Paret som beställde dessa tre hade tagit skojiga kort på djur under sina semesterresor - och så ville de föreviga dem i konst.. med galna uttryck och rosa som den röda tråden :-) Och avslutningsvis var det en kille som ville ha "ett skogsväsen som lirade gura på en svamp i skogen". Det blev en avatar, ett par punk-möss, tomtebo-barn, dalahästar, tassavtryck och en fågel med mohikan. Allt är symboler för beställaren - sååå kul!! :-)


Må gott!

Foto & konst: Veronica Forssling


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar