Populära inlägg

söndag 14 juli 2013

Jag har varit i bil-himlen! Båstnäs rules :-)


Ända sedan jag förstod att det finns några få bilkyrkogårdar i Sverige så har jag velat åka och kolla in en sådan. Så nu när mitt projekt i Gamla Stan blivit klart så tog jag med min lilla Canon 600d för att fota rostiga gamla bilar.. Stället jag besökte heter Båstnäs och ligger 2,5 mil från gränssamhället Töcksfors. Det blev en bunt med mil på dammiga grusvägar i värmländska urskogarna - men det var värt varenda mil! :-)

Så här blev de!

Det fanns verkligen en gammal bil bakom varje buske..

Den vackraste bilkö jag sett :-)

Ser du ansiktet på gamla saaben?!Välfylld pv

Och en traktorsits..


Och avslutningsvis några fina och skruttiga bussar.. 

Foto: Veronica Forssling

Må gott!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!! Gillar också gamla bilar, bilkyrkogårdar, där naturen sakta virkar en grön kofta till plåtkonstverken. Målar också gärna gamla bilar, liksom min bror som har haft ett antal utställningar med bilvraktavlor både i Österrike och Tokyo. Han hämtar motiv bl.a från Töcksfors, Kyrkö mosse, Tage Svensson i Paradiset, Cuba och Sri Lanka. Gillar din bilder mycket!! Hälsar Danden Jensen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Jag blir verkligen jätteglad :-) Speciellt med tanke på vilka otroligt vackra tavlor som DU målar!! Jag ska googla upp Tage i Paradiset.. Och tror det får bli en tur till Kyrkö mosse inom en snar framtid :-)

   Veronica

   Radera
 2. Suveränt!!! Jättefina bilder! Snopen SAAB...Keep up the good work! MoP

  SvaraRadera