Populära inlägg

lördag 1 december 2012

Kaos i förrådet?

Förrådet (och kanske garderoberna) brukar vara ett ställe som man försöker förtränga så gott det går, men nu är det första Advent och det är dags att leta sig fram till jullådan med en massa pynt. "Leta sig fram" är klockrent i mitt fall ;o) Igår började jag rensa där - med intentionen att det jag inte använt på 2-3 år ska slängas eller skänkas bort. Det gick ju så där, men det är ju så svårt att göra sig av med snygga Lee-jeans - trots att jag aldrig någonsin kommer att komma i dem igen!! Suck..

Nu har jag iallafall spanat runt på olika förvaringsmöjligheter, så känner jag mig ändå ganska peppad att göra mitt förråd/andra utrymmen mer lättöverskådliga. Nästa år ska jag veta vart jag har grejerna! :o)

Så.. Inspireras!
Enyoj!

Tips! Använd insidan av dörrarna - där har du space som aldrig används till något.

Tips! I hallen är det perfekt med kombinationen sittyta/lådor för vantar och annat. Att dessutom kunna ha en garderob med skjutdörrar skulle vara lyckan för mig. Där kan man ju gömma alla väskor, skor, jackor, spadar... etc etc. 

Finfina lådor att gömma grejer i. Finns hos www.forvara.se

En liten sittmöbel med förvaring under rumpan. Finns hos Village. 

Bästa-ste "compact-living-knepet" är att utnyttja väggarna och få bort grejer från golvet. Utrymmet kommer genast kännas luftigare och större. Dessutom får man plats med mycket på väggarna med fiffiga lösningar. Den här kostar drygt 2700 kr och kommer från www.forvara.se.


Snygg träback!! Påminner om gamla läskbackar :o) Finns hos Village.

Cool väggförvaring för smågrejerna! Finns hos In My House.

Må gott!

Foton från: Stor & Liten, Hemnet/Inspiration, Pinterest, Förvara, Village och In My House.1 kommentar:

  1. Insidan dörrarna är smart! I min värld är nog den lilla sittmöbeln med förvaring en KONT. Från Dalarna!!! MoP

    SvaraRadera