Populära inlägg

måndag 24 september 2012

Ta in lite färg i höstrusket..

Jag har verkligen försökt ignorera det faktum att hösten är på väg in över oss, och att vi inte längre kan kalla detta sensommar. Jag har lite svårt för den mörka årstiden som vi har så länge.. Så vad ska jag göra för att få det att kännas något lättare?! Plocka in lite roliga sommarminnen upp-hottade med färg :o)

Hoppas min önskan att inspirera mig själv även kan inspirera dig!
Enjoy :o)

Måla, måla, måla!

Om du är en föränderlig figur som jag, dvs. att du har svårt för att bestämma dig för en tapet på fondväggen så är det här en fiffig idé. Här har man satt olika tapet-snuttar på skokartonglock och canvasramar.. Lätt att göra om när man vill ha nåt annat och nåt nytt :o)

Med ballonger och gamla glas kan man vara så här påhittig!

Låt inte vykort och sommarfoton ligga och skräpa i någon låda och/eller i datorn! Köp en ram på loppis, måla den i en gladfärg och sätt snören att fästa korten på. Små och fina klämmor finns på bl.a. Panduro. 

Vad ska man göra av urvuxna stövlar? Det här!! :o)

Hittat fina träbitar i skogen eller på stranden? Fäst en skinngrej och haka fast en burk och använd det som fina och personliga väggprydnader.


Och sist men inte minst - en helkul idé! Här har man sågat isär plastleksaker, klistrat fast en magnet på ena sidan och spraymålat de halva djuren i en och samma färg. Jag ska definitivt ge mig ut på plast-leksaksjakt a.s.a.p!! :o)

Må gott!

Foto: Ikea och Pinterest

2 kommentarer:

  1. För att inte tala om de små djuren..! MoP

    SvaraRadera