Populära inlägg

tisdag 20 december 2011

Ett av mina senaste uppdrag

Nu har jag och Herr Nikon varit ute på äventyr igen. Den här gången styrde vi kosan mot Vallentuna utanför Stockholm. I den här totalrenoverade tvåan bor Alexandra & Micke. Så sent som i augusti 2011 var lägenheten i ett katastrofalt dåligt skick - den låg ute på i Hemnet i över ett halvår! På bilderna kunde man då se en inrökt och omodern lya med sunkig touch och gräsliga färger. Men inredaren/formgivaren Alexandra såg dess potential och sålde sin nya lägenhet mot denna 50tals lägenhet. Med skapandelusta, kreativitet och en händighet utöver det vanliga renoverade de hela lägenheten till detta ljusa, fräscha och inbjudande hem.

Så Alexandra stylade och jag fotade.. och skrev - för förhoppningsvis blir vi publicerade i någon av inredningstidningarna! Återkommer om det blir så :o)


I den ljusa hallen ser vi en bänk som tidigare fungerae som förvaring av verktyg i ett garage. På väggen hänger ett axplock av Alexandras fotografier. Hon är inte bara en hejjare på att renovera och formge möbler - hon är riktigt bra på att fota också!

Köksbordet har Alexandra snickrat och målat. Lampan kommer från en ishockeyhall. Köksskåpen är från Ikea.

Den här jättefina kökshyllan är också ett av Alexandras projekt.


En söt detalj i köket..
 
I vardagsrummet ser vi mer av bostadsrättinnehavarens skapandeådra. Tavlan på väggen har Alexandrat fotat och det superfina soffbordet är också hennes verk. Pallkragaen fick hon från en av butikerna  Vallentuna centrum och med lite färg och hjul blev den så här fin!

Antika detaljer på köksbänken

Och sist, men inte minst, ser vi en del av sovrummet.

Så.. Det var det! Håll nu en tumme att vi blir publicerade! :o)

Må gott!

2 kommentarer:

  1. Jag håller båda. Kram Brittmari

    SvaraRadera
  2. Jag håller tårna! Vilket härligt hem! Där skulle jag kunnat känna mej hemma!!! Mother of Pigs

    SvaraRadera