Populära inlägg

lördag 28 september 2013

QBV Design i samarbete med EM Möbler & Bemz :-)

Nu har jag haft mitt första samarbete med "de stora grabbarna" - EM Möbler, Bemz och Fastighetsbyrån! Mitt stylingobjekt var en villa med coolt tornrum (!) i Stocksund/Danderyd. Med klassisk,stilren och fräsch inredning från EM och ljust och snyggt sofföverdrag från Bemz så blev det så här!

Enjoy!

Vardagsrum med öppen spis

Stort, ljust och rymligt kök

Sällskapsrum på övervåningen

Ett av sovrummen


Må gott!



söndag 22 september 2013

Pimp up your phone!


Oj, oj.. Finns sjukt mycket fodral för våra små smartphones, pads och grejer! Jag har kollat runt och personligen gillar jag dom som osar "old school". Man skulle ju kunna tro att när man söker på det så skulle det komma upp bilder på pinuppor, ankare mm, men icke!! :-) Det som i smartphone-världen betraktas som old school är kasettband, videoband, kameror och vanliga telefoner.. Haha.. Det är så man nästan känner sig gammal - men bara nästan!! ;-)

Enjoy!


Den här får mig att tänka på Kaj Kindvall och hans "Upp till 13". Jag satt i flickrummet med pekfingret på rec-knappen :-) Fodralet kommer från Mark and Fun och kostar runt hundringen, fast i euro.

Och den här kommer från Luke Plates.



Roliga fodral från Zazzle.com

Den här finns att köpa hos Geekalerts.


En skyddande hoodie från Giftlab. Lite skoj.. på nåt vis :-)

Det var det - må gott!

fredag 20 september 2013

Vem vill inte ha KONSTiga presenter/julklappar?


Under de senaste månaderna har jag fått några riktigt roliga beställningar på personliga och unika tavlor - sådana som man blir glad i ansiktet av. Både genom att måla dem och av att sedan ha dem i sitt hem :-)
Jag vill inte riktigt fatta att det "snart" är jul, men månaderna rullar på... så nu har jag börjat måla julklappar! Självklart vill jag höra om/vad du har för idéer och önskemål - eller dina barn, din bästa vän eller svärmor ;-) Maila mig gärna på qbv.design@gmail.com!

Här kommer några av de tavlor jag målat på senare tid..

"Hello Kitty" som Kiss (till salu).


Till vänster ser du fotografiet som jag målade av. Detsamma gäller för de två tavlorna nedanför. Paret som beställde dessa tre hade tagit skojiga kort på djur under sina semesterresor - och så ville de föreviga dem i konst.. med galna uttryck och rosa som den röda tråden :-) 



Och avslutningsvis var det en kille som ville ha "ett skogsväsen som lirade gura på en svamp i skogen". Det blev en avatar, ett par punk-möss, tomtebo-barn, dalahästar, tassavtryck och en fågel med mohikan. Allt är symboler för beställaren - sååå kul!! :-)


Må gott!

Foto & konst: Veronica Forssling